Warning: fopen(/var/www/vhosts/croatia-hunting.com/httpdocs/css2008/v2/g2018/m01/HeadCSSMain_file_1_-1_000002.css): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/croatia-hunting.com/httpdocs/css2008/head_css_main.php on line 29 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/croatia-hunting.com/httpdocs/css2008/head_css_main.php on line 30 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/croatia-hunting.com/httpdocs/css2008/head_css_main.php on line 31
Hrvatski English Русский Italiano Español Française
 • Petrova Gora

  • SRNJAK
  • u vremenu od 01. svibnja do 30. rujna

   

  -.--.--.--.-

   

   

  -.--.-

  • Dočekom na čeki i šuljanjem
  • Otvoreno lovište površine 14010 ha
  • Mogućnost smještaja u lovačkim kućama u neposrednoj blizini lovišta te u privatnom smještaju, kao i u hotelima u neposrednoj blizini lovišta

   

  Cjenik

  -.--.- • ZANIMLJIVOSTI
  Republika Hrvatska je jedinstven prirodni prostor u kojem je na malom prostoru zastupljena tolika prirodna raznolikost u čudesnom spoju Sredozemlja, Alpa i Panonije. Hrvatska je zemlje bogate lovačke tradicije, atraktivnih lovnih područja i raznolike divljači.

  Hrvatska je jedno od rijetkih mjesta na starom kontinentu, gdje obitavaju sva tri velika europska predatora: medvjed, vuk i ris.

  Lovište Podunavlje-Podravlje je osnovano davne 1697. godine kada je princ Eugen Savojski dobio posjede od cara Leopolda I. Lovište Zelendvor je osnovano 1870. godine kada je grof Marko Bombelles dopremio veću količinu fazanske divljači iz južne Moravske.

2011. Croatia-hunting.com   Fotografije su preuzete iz kataloga poduzeća "Hrvatske šume" te sa stranice agencije "J&P agent" u svezi čega izražavamo posebnu zahvalnost.